opc_loader

Bomenbezorgd.nl

Maak uw tuin met mooie tuinmeubelen helemaal af door mooie bomen en planten te plaatsen. Bij bomenbezorgd.nl kunt u online de mooiste bomen, planten en hagen bestellen. Als u bestelt bij bomenbezorgd.nl wordt er binnen 24 contact met u opgenomen over de levering van uw bestelling.

Ze leveren de meest uiteenlopende bomen en planten, waaronder de onderstaande.

 

Catalpa

Bij bomenbezorgd.nl kunt u makkelijk en snel een Catalpa kopen. De Catalpa is een onderhoudsarme en winterhard boom. De bladeren van de Catalpa zijn hartvormig en om de bolvorm van de boom te behouden moet de boom jaarlijks worden gesnoeid. Wanneer u een Catalpa bij bomenbezorgd.nl bestelt kunt u de stamhoogte en stamomtrek kiezen, de prijzen zijn vanaf 49,95. Kijk op de website voor meer informatie en het bestellen van een Catalpa.

 

Conifeer

Een conifeer is perfect voor onder andere de afscheiding van uw tuin, een conifeer blijft het hele jaar door groen en zorgt voor veel privacy. Bij Bomenbezorgd.nl kunt u eenvoudig een conifeer kopen vanaf 5,99. Bomenbezorgd.nl biedt ook een aanplantpakket of aanplantservice om het u nog makkelijker te maken. Voor meer informatie over de coniferen.

 

Leiboom

De leibomen die u kunt bestellen bij bomenbezorgd.nl komen uit hun eigen kwekerij. Een leiboom heeft weinig ruimte nodig en is perfect geschikt voor afscheiding van uw tuin. Leibomen zijn erg populair als zonne- of windscherm omdat deze veel privacy bieden. Bij bomenbezorgd.nl kunt u leibomen bestellen vanaf 89,95. Wilt u meer informatie over leibomen of deze bomen bestellen? Dan kunt u kijken op de informatiepagina over leibomen.

 

Palmboom

Bij bomenbezorgd.nl kunt u ook palmbomen bestellen, de palmbonen zijn winterhard en kunnen temperaturen tot -16 verdragen. De prijzen zijn vanaf 24,95, als u vandaag een palmboom bestelt wordt die binnen 6 werkdagen bezorgd. Bomenbezorgd.nl kan de palmboom ook voor u plaatsen, in dat geval wordt de boom binnen 10 dagen bezorgd. Lees meer over palmbomen of bestel ze in de webshop.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in bomenbezorgd.nl dan kunt u contact opnemen via de volgende contactgegevens:

 

Bomenbezorgd.nl

Koningsstraat 7a
4043JA, Opheusden
Telefoon: 06 14809745
Email: info@bomenbezorgd.nl