opc_loader

Wat is de levertijd?
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen gaat Tuinenserre.nl over tot levering. Wij sturen u binnen twee werkdagen een afleverdatum door voor het leveren van uw bestelling. Wij streven er naar om binnen 2 werkdagen uw bestelling te leveren

Moet ik verzendkosten betalen?
Bij Tuinenserre.nl betaalt u GEEN bezorgkosten, dit in tegenstelling tot veel andere aanbieders!  Uw tuinmeubelen of tuinmeubelhoezen worden dus gratis thuisbezorgd.

Wordt er op zaterdag geleverd?

Tuinenserre.nl verzendt zijn producten via pakkettendiensten.  Pakkettendiensten leveren niet op zaterdag. 

Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres afleveren i.p.v. mijn huisadres?

Wanneer u bij Tuinenserre.nl een product koopt dan kunt u een ander afleveradres opgeven, bijvoorbeeld uw werkadres.

Wie bezorgt de producten?
Wij besteden onze leveringen uit aan pakkettendiensten. Pakkettendiensten leveren de artikelen van maandag t/m vrijdag en leveren de artikelen voor het huis af.  Tuinenserre.nl vraagt altijd een handtekening voor ontvangst.  Let op: er  wordt alleen geleverd op de begane grond

Wat moet ik doen als ik mijn product wil ruilen/ retourneren?
Wanneer u het product wilt ruilen dient dit eerst van te voren, per e-mail, te melden via info@www.tuinenserre.nl U als koper bent verplicht, het te ruilen product terug te zenden in de staat waarin u als koper het product heeft ontvangen. Dit houdt in ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking met het garantiebewijs. De verzendkosten voor het terugsturen van het product naar Tuinenserre.nl zijn voor uw eigen rekening. U heeft veertien dagen (14) de tijd om uw product te ruilen of te retourneren.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tuinenserre.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Klachten ? 

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@tuinenserre.nl.  Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Hoe kan ik een bestelling annuleren?
Heeft u een bestelling geplaatst, maar wilt u toch van de koop afzien? Dit kan, stuur hiervoor een e-mail naar info@www.tuinenserre.nl. Indien u het product al heeft ontvangen dient u het binnen veertien (14) werkdagen te retourneren in ongebruikte, onbeschadigde staat en in de originele verpakking met het garantiebewijs.

Download hier uw herrroepingsformulier/retourformulier