opc_loader

KSP Kunstgras B.V.

Naast mooie tuinmeubelen in uw tuin is het ook van de belang dat de ondergrond mooi is. Steeds vaker kiezen mensen voor kunstgras in hun tuin. Kunstgras is onderhoudsvriendelijk en stijlvol. KSP kunstgras b.v. is een gespecialiseerd bedrijf in het aanleggen van speelplaatsen en sportplekken in Nederland en België. Ook in het renoveren en onderhouden ervan is KSP kunstgras b.v. gespecialiseerd. Het bedrijf voert het hele proces uit met eigen mensen en machines, hierdoor kan het proces soepel verlopen en kunnen zij de flexibiliteit en kwaliteit bieden waar zij voor staan. Kunstgras word steeds vaker in tuinen gelegd, dit heeft veel voordelen waaronder:

  • Een onderhoudsvriendelijke tuin zonder onkruid en nooit meer maaien
  • Veilig voor kinderen
  • Altijd groen gras

 

Specialisaties van KSP Kunstgras

KSP kunstgras b.v. plaatst op veel verschillende plekken en manieren kunstgras zoals buitenspeelplaatsen en hockeyvelden

Speelplekken

Bij het plaatsen van kunstgras op een speelplaats zijn er een aantal belangrijke eisen waar aan moet worden voldaan zoals veiligheid. Het vergt vakmanschap en kennis om een speelplaats goed in te richten. KSP kunstgras b.v. is hierin gespecialiseerd, het bedrijf kan de speelplek compleet inrichten. KSP is in staat de juiste oplossing te leveren voor elk soort oppervlakte, vlak of heuvelachtig, het maakt niet uit. KSP houd de bijkomende infrawerkzaamheden ook onder eigen beheer. Bijvoorbeeld de fundatie van de speelplaats, die erg belangrijk is voor de valondergrond, wordt ook door KSP geregeld. Lees meer over kunstgras speelplekken.

 

Hockeyvelden

KSP kunstgras b.v. legt ook hockeyvelden, hierin zijn ze gespecialiseerd. KSP heeft veel ervaring in het leggen van professionele hockeyvelden maar ook in het leggen van hockeyvelden in de tuin. De kwaliteit van het hockeyveld wordt grotendeels bepaalt door de fundering. KSP kunstgras b.v. zal de fundering zorgvuldig aanbrengen zodat het oppervlak egaal wordt en de speltechnische eigenschappen worden gewaarborgd. KSP kunstgras b.v. kan de hockeyvelden helemaal aanpassen naar uw wensen en opties. De hockeyvelden die in tuinen worden gelegd door KSP word met dezelfde nauwkeurigheid aangelegd als de professionele hockeyvelden. Bekijk ook de website voor meer informatie over een kunstgras hockeyveld.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van KSP kunstgras b.v. ? Dan kunt u contact opnemen via de onderstaande contact gegevens:

KSP Kunstgras B.V.
Vijzelweg 16
8243 PM Lelystad
Telefoon: 0320-214145
https://www.ksp-kunstgras.nl/