opc_loader

Paviljoen 3x3

Een paviljoen van 3x3 meter mag niet ontbreken op een feestje. Zelfs als het waait of regent zitten u en uw gasten lekker droog. Heeft u een grote tuin en verwacht u veel gasten, plaats er dan bijvoorbeeld twee naast elkaar. Een paviljoen van 3x3 meter is eenvoudig op te bouwen en u profiteert van de vele voordelen.

  • Complete set met opbergzak, scheerlijnen en haringen
  • Waterafstotend met twee jaar kwaliteitsgarantie
  • Biedt ruimte aan 10 personen
  • Veilig betalen en gratis levering binnen twee werkdagen
Resultaat:1
Resultaat:1

Een paviljoen voor iedere tuin

Heeft u geen overdekt terras, maar wilt u toch de intimiteit van een overkapping in uw tuin hebben? Kies dan voor partytenten en paviljoens die u eenvoudig in uw tuin neerzet. Dankzij de verschillende kleuren waarin een tuinpaviljoen 3x3 verkrijgbaar is, past het in de stijl van iedere tuin. De compacte afmeting zorgt ervoor dat u deze partytent 3x3 overal kan neerzetten, ook als uw tuin minder groot is.

Paviljoen 3x3 meter: een feestelijke oplossing

Onder een 3x3 paviljoen past gemakkelijk een tuinset. Als u aan het stalen frame een lichtslinger hangt, creëert u een extra gezellige sfeer als u ’s avonds in de tuin wilt zitten. Maar ons paviljoen van 3x3 meter is natuurlijk ook ideaal om met een gezelschap van 10 personen een feestje te vieren. Wilt u statafels in het paviljoen neerzetten, dan is het raadzaam om voor een grotere partytent te kiezen. Bijvoorbeeld een 3x4 paviljoen.

Koop uw tuinpaviljoen 3x3 eenvoudig online

Bij Tuinserre.nl vindt u een paviljoen 3x3 meter die u eenvoudig opzet op iedere plek die u wenst. Dus niet alleen op het terras, maar bijvoorbeeld ook in de tuin. Dankzij het stabiele stalen frame en het stevige canvas doek, geniet u onder het paviljoen 3x3 op warme dagen van de schaduw. Ook bij bewolkt weer laat u de partytent rustig buiten staan. Houd er wel rekening mee dat het doek niet 100% waterdicht is, maar alleen vuil- en waterafstotend.

Kwaliteit van onze partytenten

Een paviljoen 3x3 moet tegen een stootje kunnen. Met de meegeleverde haringen en scheerlijnen zet u de partytent stevig op. Zo blijft hij bij een hardere wind gewoon staan. Het buizen frame is eenvoudig in- en uitschuifbaar zodat u het paviljoen 3x3 meter moeiteloos opbergt of verplaatst. Koopt u een tuinpaviljoen bij Tuinserre.nl dan heeft u het recht om uw aankoop binnen 14 dagen ongedaan te maken. Bovendien bent u verzekerd van twee jaar kwaliteitsgarantie.

Verschillende soorten tuinpaviljoens

Voor een kleinere tuin of een gezelschap tot 10 personen kiest u voor een paviljoen van 3x3 meter. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals donkergrijs of ecru. Wilt u een partytent waar uw gasten wat meer ruimte hebben om bijvoorbeeld aan een statafel te eten, kijk dan eens naar de andere partytenten en paviljoens in ons assortiment.

Bestel uw eigen 3x3 paviljoen

Geniet van de warme zomeravonden onder de beschutting van een mooi tuinpaviljoen. Bestel de partytent 3x3 van uw keuze online en ontvang hem binnen twee werkdagen. Heeft u vragen of wilt u advies voordat u een keuze maakt? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar via info@tuinenserre.nl. Op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 uur zullen we uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.