opc_loader

Paviljoen 3x4

Geeft u binnenkort een tuinfeestje? Dan mag een paviljoen van 3x4 meter niet ontbreken. Hiermee  kunt u met het hele gezelschap lekker buiten zitten, ook als het waait of regent. De tent is snel op te bouwen waardoor u extra tijd overhoudt voor de rest van de voorbereidingen.

  • Water- en vuilafstotend
  • Geschikt voor +/- 15 personen
  • Gratis geleverd binnen 2 dagen
  • Inclusief opbergzak, haringen en scheerlijnen
Resultaat:1
Resultaat:1

Tuinpaviljoen 3x4 bij Tuinenserre.nl

De mooiste Garden Impressions tuinpaviljoenen vindt u voordelig bij Tuinenserre.nl. Binnen 30 minuten heeft u de tent opgezet en kunt u direct genieten. Hang lampjes op in de tent om ’s avonds wat sfeer te creëren of eventueel wat slingers bij een verjaardag. Verwacht u veel mensen? Dan bespaart u over het algemeen meer ruimte met statafels dan met stoelen. We leveren een paviljoen 3x4 altijd met opbergzak (polyester), haringen en scheerlijnen. Onze 12 vierkante meter partytenten en tuinpaviljoenen zijn verkrijgbaar in de kleuren:

  • Donkergrijs;
  • Ecru.

Water- en vuilafstotend paviljoen

Een paviljoen 3x4 is niet 100% waterdicht, maar wel vuil- en waterafstotend. Dankzij het doek van polyester met PVC binnencoating is een regenbui tussendoor geen probleem. Maar de tent is niet ontworpen om het hele jaar buiten te staan. Ruimt u de tent weer op, dan dient hij helemaal droog te zijn. Zo voorkomt u schimmelvorming en beschadigingen aan uw tent. Wilt u de tent toch laten staan, dan adviseren we om er een afdekzijl overheen te leggen. Zo gaat uw tuinpaviljoen het langste mee.

Paviljoen 3x4 kopen

Een tuinpaviljoen van 12 vierkante meter koopt u gemakkelijk bij ons online. Kies het gewenste paviljoen en voeg hem toe aan uw winkelwagen. Bekijk het besteloverzicht en ga door naar afrekenen. Daarna vult u uw gegevens in en rondt u de bestelling af.

Koopt u een paviljoen (3x4 of een ander formaat) bij Tuinenserre.nl, dan profiteert u van gratis verzending. We streven ernaar om uw bestelling te leveren binnen 2 dagen.

2 jaar kwaliteitsgarantie

Na aankoop van uw Garden Impressions paviljoen 3x4 heeft u 2 jaar garantie. Gaat uw tuinpaviljoen binnen de gestelde periode kapot? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing.

Bekijk de andere paviljoenen van Garden Impressions

Is een paviljoen van 3x4 te groot voor uw tuin? Kies dan voor een van onze andere partytenten en paviljoens. Er is er altijd wel één die past bij u op locatie. Is een tuinpaviljoen van 3x4 te klein omdat u een groot gezelschap verwacht? Zet dan meerdere paviljoenen naast elkaar om iedereen in de tent kwijt te kunnen. Bij Tuinenserre.nl zijn deze verschillende afmetingen verkrijgbaar:

  • 2x3;
  • 3x3;
  • 3x4.

Hulp nodig bij uw keuze?

Komt u er zelf niet helemaal uit, of wilt u advies over onze tuinpaviljoenen? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@tuinenserre.nl. We zijn tussen 10:00 en 18:00 uur bereikbaar en streven ernaar om uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden.