opc_loader

Rivev BV

Als u een betonvloer wilt voor in uw huis of tuin om samen met de meubelen en de stijl van het huis een mooi geheel te maken is Rivev b.v. hét bedrijf om uw wensen te realiseren. Een betonnen vloer is een duurzaam en stijlvol. Voor binnen heeft Rivev b.v. woonbeton, dit is de ideale oplossing als u op zoek bent naar een robuuste woonvloer die de stijlvolle inrichting van uw huis afmaakt. In de tuin is een betonnen vloer ook uitermate geschikt. Het geeft uw tuin een modern karakter, een betonnen terras is naadloos en daarom onderhoudsvriendelijk.

 

Woonbeton

Als u op zoek bent naar een stoere, robuuste en stijlvolle woonvloer die de inrichting van uw huis afmaakt is woonbeton van Rivev b.v. dé perfecte oplossing. Woonbeton is duurzaam en hygiënisch, hierdoor is het niet alleen geschikt voor in uw huis maar ook voor kantoorpanden, horecagelegenheden, fabriekshallen en winkels. Woonbeton kan overal in uw huis worden gelegd, een betonvloer is slijtvast, brandvertragend en eenvoudig schoon te houden. Voor meer informatie over de woonbeton vloer van Rivev b.v. kunt u de woonbeton pagina bekijken.

 

Betonvloer

Een betonvloer is geschikt voor een bedrijfspand of een woning. Een betonvloer wordt gegoten, hierdoor is de hele vloer naadloos en eenvoudig in onderhoud. Een betonvloer geeft een pand ook een stijlvolle bijdrage, het geeft een robuuste, stoere en industriële uitstraling. Als u een betonvloer wilt maar ook vloerverwarming is dit geen probleem, deze combinatie is gemakkelijk te realiseren door de All-in-constructie van Rivev b.v. Wilt u meer informatie over het aanbrengen? Bekijk de pagina betonvloeren.

 

Betonnen terras

Een betonnen terras is stijlvol en modern, daarnaast is een betonnen terras ook onderhoudsvriendelijk. Een betonvloer wordt in een stuk gegoten, er zijn geen naden dus kunt u geen last krijgen van onkruid. U kunt kiezen voor een betonnen terras met verschillende structuren, kleuren en motieven. Lees meer over een beton terras.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in de betonvloeren van Rivev b.v. dan kunt u via de onderstaande contactgegevens contact opnemen:

 

Rivev BV
Copernicuslaan 227
5233 EE ’s-Hertogenbosch
Telefoon: 085 833 0833
Email:  info@rivev.nl