opc_loader

Tuinmeubelhoezen

Bescherm uw tuinmeubilair met lichtgewicht en onderhoudsarme tuinmeubelhoezen. In onze webshop koopt u uw tuinmeubelbescherming altijd voor de laagste prijs. De hoezen wordt binnen 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd in heel Nederland. Waarom een tuinmeubelhoes bij Tuinenserre.nl kopen?

  • Gratis levering binnen 2 werkdagen
  • Topmerk Garden Impressions
  • Standaard 2 jaar kwaliteitsgarantie
  • Water- en vuilafstotende tuinmeubelhoes
  • Lichtgewicht materiaal
Resultaat:1
Resultaat:1

Tuinmeubelhoezen online kopen

Bestel uw tuinmeubelhoes snel en veilig in onze tuinmeubel webshop. Wij zorgen bij een betaling voor een beveiligde verbinding en gebruiken alleen bekende betaalmethoden als iDEAL. Zo kunt u altijd veilig online betalen.

Daarnaast kiezen we voor de bezorging van uw tuinmeubelhoes één betrouwbare pakketdienst. Zo wordt uw bestelling altijd snel bij u afgeleverd.

Goedkope beschermhoezen

Wij kopen onze tuinmeubelhoezen in grote volumes in. Zodoende kunnen we de producten zeer goedkoop aanbieden. Met onze laagste prijsgarantie verzekeren we u dat u de tuinmeubelhoezen in ons assortiment nergens goedkoper vindt.

Daarnaast bezorgen we de producten gratis bij u thuis. Mocht uw beschermhoes toch niet passen of de verkeerde kleur hebben, dan kunt u deze zonder problemen binnen 14 dagen retourneren.

Adviezen bij het gebruik

Voor een optimale bescherming van uw tuinmeubelen is het van belang dat uw beschermingshoes goed aansluit op de randen van uw meubel. De hoezen van Garden Impressions hebben elastische hoeken; zo zit de hoes altijd goed vast.

Ook als de leverancier van het tuinmeubel heeft aangegeven dat uw product geen hoes nodig heeft kan een tuinmeubelhoes de levensduur van uw product verlengen. Wij adviseren u om uw hoes niet op de tuinmeubelen te leggen als deze nog nat is. Zo voorkomt u schimmelvorming op uw hoes en tuinmeubelen.

Garantie bij de tuinmeubelhoes

U ontvangt 2 jaar garantie op uw hoes. Tuinenserre.nl heeft bewust gekozen alleen producten van het merk Garden Impressions aan te bieden in de webshop. Zo bestelt u altijd een product van hoogwaardige kwaliteit polyester. Alle beschermhoezen zijn vuil- en waterafstotend. Met deze tuinmeubelhoezen geniet u nog jarenlang van uw prachtige tuinmeubelen.

Heeft u nog vragen over een bepaalde tuinmeubelhoes of wilt een u een persoonlijk advies? Onze medewerkers zitten voor u klaar. U kunt ons mailen op info@tuinenserre.nl of gebruik maken van ons contactformulier.