opc_loader

Tuinsethoes

  • Gratis binnen 2 werkdagen thuisbezorgd
  • 2 jaar kwaliteitsgarantie
  • Vuil– en waterafstotend

Tuinsethoes

Bescherm uw gehele tuinset met een lichtgewicht en waterdichte tuinsethoes van het topmerk Garden Impressions. U koopt de goedkoopste tuinsethoes van hoogwaardige kwaliteit in onze webshop. Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen bij u in huis.

De voordelen van een tuinsethoes van Tuinenserre.nl:

  • Standaard 2 jaar kwaliteitsgarantie
  • Duurzaam en ventilerend polyester
  • Altijd laagste prijsgarantie
  • Gratis binnen 2 werkdagen thuisbezorgd
  • Water- en vuilafstotende beschermhoezen
Resultaat:1
Resultaat:1

 

Veilig online tuinsethoes kopen

In onze webshop koopt u online goedkoop en veilig uw tuinsethoes. In de categorie tuinsethoezen vindt u een overzicht van onze producten; wij bieden zowel ronde als rechthoekige tuinsethoezen.

Wij maken alleen gebruik van erkende betalingsmethodes als VISA en MultiSafepay. Op deze manier verloopt uw online bestelling altijd veilig en snel.  

Goedkoop en snel geleverd

Wij kopen grote volumes in; zo kunt u voordelig uw beschermhoes aanschaffen. Met onze laagste prijsgarantie weet u zeker dat u bij ons voor elke tuinsethoes de laagste prijs betaalt.

Om de kwaliteit te garanderen leveren wij polyester hoezen van het merk Garden Impressions. Zo koopt u altijd een tuinsethoes die gemaakt is van hoogwaardige materialen. Uw beschermhoes wordt binnen 2 werkdagen bij u geleverd.

Tips bij gebruik van de tuinsethoes

De verschillende onderdelen van een tuinset zijn gevoelig voor beschadigingen. Voornamelijk de tafel loopt een verhoogd risico op gebruikerssporen. Ook uv-straling heeft invloed op de levensduur van uw tuinmeubelen. Een beschermhoes voor uw tuinset biedt oplossing.

Om te voorkomen dat er schimmelvorming plaatsvindt onder de hoes, adviseren we de tuinset niet te bedekken als deze nog nat is. Als u voor langere tijd uw tuinset niet gebruikt, raden wij aan de zitkussens elders droog op te bergen. 

Heeft u vragen over onze producten of wenst u een persoonlijk advies? Onze expert zitten voor u klaar. U kunt uw vraag mailen naar info@tuinenserre.nl of gebruik maken van ons contactformulier.