opc_loader

Tuinsethoes

Bescherm uw gehele tuinset met een lichtgewicht en waterdichte tuinsethoes van het topmerk Garden Impressions. U bestelt de goedkoopste tuinsethoezen van hoogwaardige kwaliteit in onze webshop. De voordelen van de producten van Tuinenserre.nl:

  • Standaard 2 jaar kwaliteitsgarantie
  • Duurzaam en ventilerend polyester
  • Altijd de laagsteprijsgarantie
  • Gratis binnen 2 werkdagen thuisbezorgd
  • Water- en vuilafstotende beschermhoezen
Resultaat:1
Resultaat:1

Tuinsethoezen van Tuin en Serre

In onze webshop koopt u online goedkoop en veilig uw tuinsethoes. Tuin en Serre heeft zowel ronde als rechthoekige tuinsethoezen, zodat u altijd de perfecte hoes voor uw tuinset vindt. Om de kwaliteit te garanderen, leveren we polyester hoezen van het merk Garden Impressions. Zo koopt u altijd een tuinsethoes die gemaakt is van hoogwaardige materialen. We kopen grote volumes in, zodat we u een lage prijs kunnen bieden. Zo kunt u voordelig uw beschermhoes aanschaffen! Met onze laagsteprijsgarantie weet u zeker dat u bij ons voor elke tuinsethoes de laagste prijs betaalt.

Veilig online tuinsethoes kopen

Onze webshop maakt alleen gebruik van erkende betalingsmethodes als Visa en MultiSafepay. Op deze manier verloopt uw online bestelling altijd veilig en snel. Uw beschermhoes wordt binnen 2 werkdagen bij u geleverd.

Tips bij gebruik van de tuinsethoes

De verschillende onderdelen van een tuinset zijn gevoelig voor beschadigingen. Voornamelijk de tafel loopt een verhoogd risico op gebruikssporen. Ook uv-straling heeft invloed op de levensduur van uw tuinmeubelen. Een beschermhoes voor uw tuinset biedt oplossing.

Om te voorkomen dat er schimmelvorming plaatsvindt onder de hoes, adviseren we de tuinset niet te bedekken als hij nog nat is. We raden altijd aan om de zitkussens droog op te bergen als u voor langere tijd uw tuinset niet gebruikt.

Heeft u vragen over onze producten of wenst u een persoonlijk advies? Onze expert zitten voor u klaar. U kunt uw vraag mailen naar info@tuinenserre.nl of gebruik maken van ons contactformulier.