opc_loader

Wester-Beton

De ondergrond waar uw tuinmeubelen op komen te staan moet goed aansluiten bij de stijl van de meubelen en het huis. Betonplaten kunnen een uitstekende optie zijn, de betonplaten van Wester-beton hebben een strakke uitstraling en zijn onderhoudsvriendelijk. Wester-beton produceert betontegels, sierbestrating, betonblokken en betonplaten direct vanuit de fabriek. Doordat ze direct vanuit de fabriek komen betaald u niet teveel voor uw betontegels. Bij Wester-beton kunt u betonplaten kopen voor onder andere erfverharding, kavelpaden en parkeerplaatsen.

 

Betonplaten

Wester-beton verkoopt verschillende soorten betonplaten waaronder gladde en ruwe betonplaten. De meeste ruwe betonplaten zijn gebezemd, deze blijven niet altijd stroef. De ruwe betonplaten van Wester-beton zijn niet gebezemd maar hebben groeven, hierdoor blijven ze langer stroef. Het kopen van betonplaten bij Wester-beton heeft een aantal voordelen:

  • De betonplaten komen direct van de fabriek
  • De betonplaten zijn te koop vanaf 54,50
  • Keuze uit 15 verschillende soorten betonplaten
  • De industrieplaten worden allemaal gemaakt van de betonsoort C53/65

Bekijk ook de website voor meer informatie over betonplaten (ook wel industrieplaten genoemd).

 

Contact

Bent u geïnteresseerde in de betonplaten van Wester-beton of wilt u er meer over weten? Dan kunt u contact opnemen via de onderstaande contactgegevens:

 

Wester-Beton
Fahrenheitstraat 25
8861 NH Harlingen
Telefoon:  0517-433 622
Email: 
info@wester-beton.nl
https://www.wester-beton.nl/